sunnuntai 31. elokuuta 2008

parasta

Sunnuntait on yleensä melko lepposia, nyt hillun yöpaidassa ja kuuntelen radio Aaltoa (cd-soittimesta joka ei pyöritä enää CD:tä !). Hyväntuulisen sunnuntain kunniaksi aattelin tehdä pienen hyväntuulisen gallupin (opitte vähän myös minusta) ja hyväntuulisen kollaasin viime kesästä !

Lemppari maa
: totta kai, Suomi (!), mutta myös Ranska ja Italia.
Lemppari vaatekappale: tykkään ihan älyttömästi pipoista nyt, mutta pakko sanoa Zarasta ostettu roosan värinen pitkänmallinen neuleliivi, jossa on hopeanhohtoiset napit.
Lemppari urheilulaji: no tanssi !

Paras viikonpäivä: lauantai, ja sanotaan nyt tämä sunnuntaikin :)
Paras kaveri: mulla on montaki ! meillä on ollu semmonen tyttöporukka yläasteelta asti (ollaan keksitty yhteisnimityskin meille) ja he ovat ehdottomasti mun parhaita kavereita.
Paras ulkomaanmatka: viime kesän automatka kotipihalta Pohjois-Italian aurinkoon. (kts. kuvat)
Paras biisi: tykkään monista, mutta nimeän nyt muutaman: Michael Jackson - Billie Jean, Husky Rescue - City lights, Scandinavian music group - Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana. Ja kasa muitakin !
Paras jätski: lakritsi (!!!!!!) ja Lidlin Walnut-nam-jätski
Paras leffa: klassikko kysymys, johon mulla on aina vaikeuksia vastata. Hmm, ehkäpä Lost in translation, Titanic, Mamma mia!, Chicago, Flashdance................
Paras asia nyt: Se, että varasin eilen mun WANHOJEN TANSSI-puvun ! Lupaan myöhemmin laittaa kuvaakin, mutta en vielä.
Paras vuodenaika: ne kaikki ! Mutta kesä on ylitse muiden, myönnettäköön. Mutta nyt ootan innolla syksyä ja talvea, että voin hakea lumilautani ullakolta pois ;>

Nyt, väläyksiä viime kesän Suomi-Ruotsi-Tanska-Saksa-Itävalta-Italia-Sveitsi-Saksa-Tanska-Ruotsi-Suomi reissulta:
































Lähden leipomaan mokkapaloja ja viettämään laadukasta äiti-tytär aikaa keittiöön.
Leppoisaa sunnuntaita !

Ei kommentteja: